Kreatív tervezőlap

Olyasmit keresel, ami segít a heti / havi időbeosztásban - akár munkahelyi, iskolai vagy családi tennivalók beosztására is használható -, könnyen bármikor újranyomtatás nélkül is átszerkeszthető és természetesen ingyenes?
Kreatív tervező
Ez a kreatív tervezőlap heti vagy akár havi időbeosztásra is alkalmas, de emellett igen sokoldalú!

 

Lehet órarend a négyzeteket megfelezve, heti tervező, ha sok üres helyre van szükséged, vagy akár még naptár is, ha az adott hónap napjait beírod a négyzetek sarkaiba. Felírhatod rá a találkozókat, programokat, tennivalókat, fontos határidőket, vagy akár az időpontra érkező vendégeidet is, ha a munkádhoz erre lenne szükség. A felső sávban elnevezheted, vagy valami idézetet is írhatsz rá, de akár még egy motiváló szöveggel is feldobhatod. A lényeg, hogy légy kreatív!

A többi már csak rajtad múlik.

Na de hogy lesz könnyen bármikor újranyomtatás nélkül is átszerkeszthető?

 

Tedd egy képkeretbe üresen, és az üveglapon töltsd ki egy erre alkalmas filccel. Így ha változna egy program, vagy letelne a hét, csak egy mozdulat és máris letörölheted és újra használhatod. Képkeret helyett pedig lehet laminálni, vagy egy átlátszó lefűzőbe tenni, amit bárhova magaddal vihetsz a naptárad részeként vagy felragaszthatod egy jól látható helyre.

Ha pedig nincs szükséged a plusz helyekre, vagy másképp használnád fel őket, válaszd az üres verziót, melyre rakhatsz akár még képeket is.

Kellemes tervezést! 🙂

Kreatív tervező